• JOUW BEDRIJF ONLINE VINDBAAR

YorBody Fysiotherapie

YorBody Fysiotherapie

De jarenlange relatie met YorBody Fysiotherapie heeft gezorgd voor veel interessante projecten. Vind mijn Bedrijf doet verschillende werkzaamheden: van een vernieuwde website tot social advertising. Bij YorBody Fysiotherapie krijgen wij de vrijheid om de gehele marketing te verzorgen, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan drukwerk, SEO, Google Ads, email automation etc.

YorBody Fysiotherapie is een franchise organisatie met meer dan 60 praktijken door heel Nederland. Franchisenemers worden ondersteund op het gebied van declaraties, marketing, bedrijfsvoering, communicatie, administratie en organisatorisch.

Project: YorBody Fysiotherapie
Rol: Totale marketing
Locatie: Heel nederland
De totale communicatie voor YorBody Fysiotherapie

Webdesign: In 2020 is de oude website in een nieuw jasje gestoken. Hierbij ging het voornamelijk om meer rust aan te brengen in de website om de bezoekers ervaring te verbeteren. Dit zorgde bij meerdere praktijken voor meer afspraak aanvragen

SEO: Voor de meer dan 60 praktijken wordt organische en lokale seo verzorgt. Dit om de praktijken in verschillende steden zo hoog mogelijk te laten ranken binnen de zoekmachines.

SEA: Meer instroom van patiƫnten genereren door online advertising. Veel praktijken hebben ervoor gekozen om Google Ads te draaien om zo meer instroom te krijgen. Dit is in verschillende steden met succes opgezet door Vind mijn Bedrijf.

Social: We draaien elke week meerdere social campagnes voor YorBody Fysiotherapie. Dit met een bereik van minimaal 25.000 personen per week. We zetten de gehele campagne op en zorgen voor inschrijvingen voor de praktijken.

Email: Vind mijn Bedrijf heeft ook de email automation verzorgd. Op deze manier worden er automatische mails verstuurd bij inschrijving en opvolging. Op deze manier kun je de klanten meer informatie bieden en top-of-mind blijven.

Benieuwd naar bijvoorbeeld email automation voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op.

Wat Freshmen Media vindt:

Computers themselves, and software yet to be developed, will revolutionize the way we learn.
Morris
Computers themselves, and software yet to be developed, will revolutionize the way we learn.
Joep