• JOUW BEDRIJF ONLINE VINDBAAR

Week van Respect

Week van Respect

De Respect Foundation groeit hard en heeft meer behoefte aan een professionele uitstraling. Na het vernieuwen van de website voor de Respect Foundation, kwam ook de vraag of wij de website voor hun campagne “Week van Respect” konden vernieuwen.

Tijdens de Week van Respect verzorgt de Respect Foundation gastlessen door het gehele land. Denk hierbij bijvoorbeeld aan burgemeesters die hun persoonlijk verhaal vertellen aan jongeren op het middelbaar onderwijs. Op deze manier werken ze samen aan een respectvolle samenleving.

De website voor de “Week van Respect” is een campagne website waardoor het uitgangspunt was: een activerende website voor zowel een jonge als een oudere doelgroep. In het proces bleek ook behoefte aan vernieuwde logo’s, dus Vind Mijn Bedrijf heeft ook de nieuwe logo’s ontworpen voor zowel de Respect Foundation als de Week van Respect.

Respect Foundation

Project: Week van Respect
Onze Rol: Webdesign, Logo Design
Locatie: Keizersgracht, Amsterdam
Medewerkers: 10+

Logo Design

Nieuwe hedendaagse look

Tijdens het proces van het nieuwe webdesign liepen we er tegen aan dat het logo nog een verouderde look had ten opzichte van de website. Samen met de Respect Foundation hebben we gebrainstormd over nieuwe ontwerpen en kwamen we tot twee nieuwe logo’s. De nieuwe logo’s sluiten goed aan bij de nieuwe website en de hedendaagse stijl.

Een belangrijke week waar niet genoeg aandacht voor kan zijn, elke ontmoeting is een kans.
Rabbijn Awraham Soetendorp