• JOUW BEDRIJF ONLINE VINDBAAR

Sensefullness

Sensefullness

Sensefullness is een levensschool die je 9 basisprincipes aanleert. Die brengen je terug bij je vrije zelf en helpen je je aangepaste zelf te leren kennen en de nadelen ervan te ontmantelen. Zo kunnen je klachten en problemen oplossen. Zodat jij weer vrijer en gelukkiger kan leven!

Bij het openen van de nieuwe praktijk werd er gevraagd of er een nieuwe website kon worden gemaakt. De website moest voldoen aan een aantal designs om hem zo interactief mogelijk te maken. Graphic Designer Kris Black heeft een aantal schetsen gemaakt en in samenwerking hebben we de website gebouwd. Het resultaat is een unieke en interactieve website!

Project: Sensefullness
Onze Rol: Webdesign, SEO
Locatie: Utrecht
Samenwerking met Kris Black

Voor het webdesign van Sensefullness heeft Vind Mijn Bedrijf de handen ineen geslagen met Kris Black Webdesign. Kris werkt voor grote opdrachtgevers als Gstar, WE en Kipling.

Voor de website hebben we verschillende designs van Kris toegevoegd aan de website. Op deze manier is de website een hele ervaring geworden. De website is interactief omdat de bezoeker meer informatie kan krijgen uit de ontwerpen. Dit zorgt voor een langere tijd op de pagina’s en meer interesse in andere pagina’s.

Bekijk hieronder het webdesign van Sensefullness.

Bekijk hieronder het webdesign van Sensefullness.