• JOUW BEDRIJF ONLINE VINDBAAR

Fysiotherapie De Roef

Fysiotherapie De Roef

Fysiotherapie De Roef is een nieuwe praktijk voor fysio- en manueel therapie in Almere Haven. Zij hebben een breed scala aan doelgroepspecialisatie en methodes in huis. In de geheel gerenoveerde praktijk in het centrum van Almere Haven kunt u ook terecht voor fitness. De sportzaal is volledig ingericht met de nieuwste apparatuur.

Bij het openen van de nieuwe praktijk werd er gevraagd of wij de website, SEO en fotografie konden regelen. Dat is natuurlijk waar wij goed in zijn! De website moest dezelfde uitstaling hebben als de praktijk en in een modern jasje. Dat is dus ook wat we hebben gedaan, en het resultaat mag er zijn.

Project: Fysiotherapie De Roef
Onze Rol: Webdesign, SEO, Foto
Locatie: Almere, FL
Medewerkers: 4+
Foto's en Proces

De foto’s zijn gemaakt in twee dagdelen op de praktijk. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen actiefoto’s, sfeerbeelden en portretfoto’s. Op die manier heeft de websitebezoeker een duidelijk beeld van de praktijk en van haar medewerkers.

Het project is gestart in juli 2022 en is opgeleverd in augustus 2022. Dit is een versneld project omdat dit de vraag was van de praktijkeigenaar. De praktijk was namelijk al geopend maar had nog geen website. We wilden daarom zo snel mogelijk de website online hebben, dat hebben we dus in twee maanden (incl. foto’s) kunnen realiseren. Een zeer geslaagd project!

Bekijk hieronder een deel van de website van Fysiotherapie De Roef.

Bekijk hieronder het webdesign van Fysiotherapie De Roef.